De gevolgen bij niet op tijd aflossen

Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat je even snel wat geld nodig hebt. Als je je niet wilt of kunt wenden tot een vriend of een familielid kom je al snel bij het minikrediet terecht.

Dit is gewoon een prima oplossing, want zoals je al hebt kunnen lezen wordt er geen rente berekend over het krediet. Er zitten geen addertjes onder het gras, maar er wordt wel van jou verwacht dat je het krediet ook op tijd aflost.

Los je niet op tijd af, dan zitten daar wel gevolgen aan. Zo zal het krediet niet meer zonder kosten zijn. Op het moment dat je namelijk niet je krediet op tijd terugbetaalt aan de aanbieder zal er een incassobureau op de zaak worden gezet. Op deze manier komen er dus vorderingskosten bovenop het openstaande bedrag.

Dit is simpel te voorkomen door je krediet op tijd af te lossen. Dit geldt niet alleen voor een minilening, maar altijd natuurlijk. Toch is het bij de minilening meer de moeite waard om er even extra aandacht aan te besteden, aangezien we toch merken dat veel mensen hier de mist in gaan en dat hopen we door middel van dit artikel toch te voorkomen.

Comments are disabled